3D PRODUCTS

Een animatie is een getekend filmpje, meestal met een lengte van 60 seconden. In een animatie is goed te zien hoe een bepaalde locatie of een bepaald product er uitziet. Sinds 2009 heeft MB-Designs een speciale afdeling die zich richt op het produceren van animaties. De animaties worden in veel gevallen op het internet gepubliceerd bij een opdrachtgever, waar veelal de website van de opdrachtgever voor wordt gebruikt.

De animatie kan een groot bestand zijn en dat kost de website dan ook veel geheugen en traffic (data verbruik), om torenhoge rekeningen te voorkomen is het mogelijk de animatie te plaatsen via een eigen kanaal op Youtube (voor velen bekend) en te streamen (uit te zenden) op de eigen website. Het enige zichtbare verschil is dat het logo van Youtube gedurende de afspeeltijd in beeld staat. 

Bij het afspelen van een animatie zijn tal van mogelijkheden zoals een begeleidend geluidsfragment, de mogelijkheid tot het vergroten van de animatie en ga zo maar door. Al deze mogelijkheden nemen wij vanzelfsprekend graag met u door.

 

 

 

 

 

Product animatie

Soms is het tonen van een afbeelding niet voldoende en willen klanten of geïnteresseerden graag vanuit meerdere perspectieven het product zien. Aangezien een foto daarvoor net te kort schiet, heeft MB-Designs "3D Products" opgericht.  In ongeveer 60 seconden kunt u alle kanten van het product laten zien en, indien een kijker het wenst, op ieder moment de animatie pauzeren. Wilt u de binnenkant van een product laten zien met bijvoorbeeld de motor, dan  zetten wij twee identieke animaties naast elkaar met één transparante buitenkant (waardoor de binnenkant zichtbaar wordt) en de andere animatie toont alleen de buitenkant.

 


 

Locatie animatie

Het beschrijven van een locatie kan soms lastig zijn, nog lastiger is het visualiseren van een indeling. Iedere organisatie toont de locatie graag op de manier zoals zij deze willen tentoonstellen. Daarom is het raadzaam om een locatie animatie te laten produceren, waarbij alle sterke kanten goed naar voren komen. Op die manier weet u zeker dat de kijker een juist beeld krijgt van uw locatie, zodat deze goed te verhuren of verkopen is.


 

Stappenplan

Indien u besluit om een animatie te produceren dan kunt u het volgende van ons verwachten:

Wij komen bij u langs om het doel van de animatie te bespreken en alle mogelijkheden door t nemen.
U ontvangt van ons een prijsopgave / offerte.
Indien de opdrachtbon getekend ontvangen is bij MB-Designs, komen wij langs om alle maten op te nemen en details te fotograferen.
MB-Designs zal overgaan tot het produceren en publiceren van uw animatie en deze zo snel mogelijk aan u tonen (tijdspad wordt onderling afgesproken).